Hiukkasten kuulumisia syksy 2011

Täältä voit lukea Hiukkasten kuulumisia. Selailla voi kirjautumatta!

Re: Hiukkasten kuulumisia syksy 2011

ViestiKirjoittaja A.Vuorenmaa » 9.8.11 17:30

Heippa taas pitkästä aikaa!

Tervetuloa Hiukkasten päiväkirjaan syksy 2011

Täällä voit lukea Hiukkasten kuulumisia kesän ja syksyn aikana. Nyt on sivut korjattu ja toimii pysyvästi!

Mukana on tällä hetkellä 8 voimistelijaa ja Hiukkaset kilpailee yli 18v kilpasarjassa. Emmi ja Räpsä keskittyy opiskelurintamalle ja mukaan tulivat Salla Röntynen ja Elina Salonen, toivotamme heidät tervetulleiksi ja jatkamme 8:lla välinekautta kohti.

Kirjottelemisiin!

valmentaja Anna
A.Vuorenmaa
Site Admin
 
Viestit: 2074
Liittynyt: 6.10.05 21:42

Re: Hiukkasten kuulumisia syksy 2011

ViestiKirjoittaja A.Vuorenmaa » 19.8.11 0:15


Joukkueen esittelyt päivitetty. Mahdollisesti pari uutta Hiukkasta vielä tulossa mukaan remmiin.... Tytöt ehkä itse kirjottelevat sitten kun tilanne varmistuu. Ja samalla kertovat ehkä kuinka treenaaminen sujuu :!: 8)

valmentaja Anna
A.Vuorenmaa
Site Admin
 
Viestit: 2074
Liittynyt: 6.10.05 21:42

Re: Hiukkasten kuulumisia syksy 2011

ViestiKirjoittaja Ansku » 22.8.11 18:06

Syksy! Tällä viikolla alkaa täällä Tampereella suurin osa syyskauden salivuoroista, ja mekin siirrytään vielä säännöllisempään harkkarytmiin. Kesän ajan treenailtiin tosiaan - välillä enemmän ja välillä vähän vähemmän - tällä kahdeksan hengen kokoonpanolla, ja Elli ja Salla sopeutu porukkaan ihan saman tien. Kesätreenauksen tuloksena ohjelma on jo melko pitkälle kasassa, vaikka kyllä sieltä kaikenlaista vielä puuttuukin. Ja ihan vähän ehkä vaatii vielä treenausta jotta saadaan välineet pysyyn käsissä ja hypytkin nouseen lattiasta kisoihin mennessä... mutta ehkä se siitä. Ihan hyvässä vauhdissa kuitenkin ollaan, joten nyt vaan jatketaan jumppailua uusien treeniohjelmien mukaan. :)
Ansku
 
Viestit: 181
Liittynyt: 10.4.07 10:24

Re: Hiukkasten kuulumisia syksy 2011

ViestiKirjoittaja Salla » 30.8.11 23:23

Noni moro! Eli siis mä tulin Hiukkasiin kesäkuussa ja ajattelin nyt kokeilla sitten tätä päiväkirjaakin :D
Oon Jaspiksen tyttöjä ja jumppaillut oikeestaan koko elämäni. -07 lopetin jumppailut ja muutin muualle, valmensin ja kokeilin vähän tuomarihommiakin HämVS.ssa. Jumppahimo ei kuitenkaan 4 vuoden aikana kadonnu mihkään, paheni oikeestaan vaan, koska muut pääsi matolle ja mä en! Nyt sitten kun tulin takasin Treelle, niin pääsin onneksi Hiukkasiin :) On ollut tosi ihanaa harjotella taas, vaikka työtä onkin aika paljon, näin vuosien tauon jälkeen. Vastaanotto Hiukkasissa oli huikee, hyvin pääsi porukkaan mukaan! KIITOS siitä kaikille tytöille ja valmentajille! :)

Sitten oikeisiin päiväkirja-asioihin :D Ohjelmasta on tulossa tosi kiva ja harkoissa on kivaa! Mutta onneks on vielä aikaa jäljellä ennen kisoja, niinkun Ansku jo kirjottikin niin vähän pitää vielä reenata.. :D Henkilökohtanen kisajännitys on jo tosin alkanut, koska viimesestä kilpailusuorituksesta on tosiaan vierähtäny aika kauan ja ensikertalaisena kilpasarjassa oleminen tuo kanssa oman jännityksensä :) Mutta nyt keskitytään vielä täysillä harkkaamiseen ja voimistelusta nauttimiseen!
Salla
 
Viestit: 67
Liittynyt: 12.10.05 12:06

Re: Hiukkasten kuulumisia syksy 2011

ViestiKirjoittaja Pauliina » 29.9.11 11:12

Moikka!

On ollut vähän syyskiireitä tässä (seli seli) niin on unohtunut kirjoitella kuulumisia :P mutta meille kuuluu oikein hyvää! Ollaan harjoiteltu ahkerasti vaikka väline tuntuukin tuottavan pienoisia vaikeuksia yhdelle jos toisellekin... Saatiin kuitenkin nyt viralliset kisavälineet kun tilattiin ne Espanjasta ja nyt päästään sitten koko ajan harkkaamaan virallisilla välineillä eikä millään keräilyerillä. :)

Joukkuekokoonpano on taas vähän muuttunut viime kaudesta, kun Emmi, Anna Nummela ja Anna Räsänen lopettivat. Heidän tilalleen tuli jo kesällä mukaan reenaamaan Salla ja Elli. Tälle 8 hengen porukalle sitten tehtiin kisaohjelma ja siksi ohjelmassa on paikat vaan 8:lle tällä kaudella. Pia ja Krista tulivat mukaan nyt vasta syksymmällä ja siksi ainakin toistaiseksi ovat sivussa.

Meillä on kuitenkin reeneissä aina tosi mukavaa ja yhteishenki kaikkien, sekä voimistelijoiden että valkkujen, välillä on ihan mahtava!

Reeni-intoa kaikille ja kisoissa nähdään! Nyt jo haluis nähdä kaikkien ohjelmat!!
Pauliina
 
Viestit: 121
Liittynyt: 12.10.05 11:55

Re: Hiukkasten kuulumisia syksy 2011

ViestiKirjoittaja Ansku » 10.10.11 23:22

Moi!

Viime viikolla treenattiin vähän ekstraa valmentajien valvovien silmien alla, tarkoituksena saada ohjelmaa hiottua lopulliseen kuntoon. Eteenpäin päästiin taas ja muutamat tuskastumista ja (erityisesti valmentajien :D) stressitasoa nostavat kohdat saatiin viimein rullaamaan melko mukavasti. Tästä lähtee sitten kokonaisten suorittaminen ja kisakunnon nostatus, eipä kisoihin enää niin kovin kauaa olekaan! Ja meillä kun harkkojakin on vähän vähemmän niin ajalla on tapana humahtaa melkein huomaamatta. Ohjelman ohella toinen urakka on saada kisapuvut kuntoon, saa nähdä mitä tällä kertaa saadaan aikaiseksi...

Viime viikolla saatiin myös jälleen lisäystä harjoitusporukkaan, kun vuoden ajan New Yorkissa majaillut Riia palasi voimistelun pariin. Aiemmin Riia on voimistellut ainakin Croketeissa, ja on täällä päin tunnettu hurjasta notkeudestaan. :D Sitä siis riittää meidän muidenkin edestä! Tervetuloa mukaan vain, nyt meitä harkkaakin jo ihan mukavan kokoinen sakki!
Ansku
 
Viestit: 181
Liittynyt: 10.4.07 10:24

Re: Hiukkasten kuulumisia syksy 2011

ViestiKirjoittaja Elli » 26.10.11 14:37

heips! kisakausi tosiaan lähestyy vauhdilla... ihanaa kohta pääsee matolle ja yleisön eteen :) puvutkin on nyt valmistumassa, kyllä tulee taas muistot pukujen liimaamisesta mieleen vuosien varrelta kun kädet on ihan liimassa, ja pieni paniikki onkohan kuviot ja paljetit nyt oikein liimattu :D

reenit on mennyt ihan hyvin, ollaan joukkueena saatu ohjelma rullaamaan ihan kohtuullisesti, mutta vielä on paljon tekemistä, varsinkin suorittamisessa. fiilis kuitenkin on korkealla koko joukkueella, ja sehän on se tärkeä juttu tässä sarjassa :wink:
Elli
 
Viestit: 122
Liittynyt: 3.9.07 23:09

Re: Hiukkasten kuulumisia syksy 2011

ViestiKirjoittaja Willberg » 7.11.11 10:43

Moikka! :)

Nyt taitaa tulla pitkä viesti, koska asiaakin on aika paljon, toivottavasti jaksatte lukea! Eli mä olen Pia ja aikaisemmin, vuosia sitten, olen voimistellut Mariet-joukkueessa ja sen jälkeen Jaspiksessa. Pitkän haaveilun ja rohkeuden keräämisen jälkeen pääsin mukaan Hiukkasiin elokuussa. Ensimmäiset pari viikkoa lihakset oli niin jumissa, ettei portaita meinannut päästä käveleen, mutta olin päättänyt, että täältä vielä tullaan! :D Ohjelma olikin jo aika hyvässä vaiheessa kun tulin mukaan niin jäin varavoimistelijaksi ja olenkin paikkaillut reeneissä parhaani mukaan sairastumisia ja muita poissaoloja :)

Viime keskiviikkona kuitenkin kesken reenejen Ansku loukkaantui ja myöhemmin selvisi, ettei Ansku pysty kisaamaan viikonlopun kisoissa :( Näin ollen mä aloin henkisesti valmistautuun (JÄNNITTÄÄN AIVAN HULLUNA) viikonlopun kisoihin. Ennen kisoja pidettiin vielä yks harkka perjantaina, jossa muutettiin ohjelman nostoa ja sen jälkeen suunnattiinkin Hervantaan kohti virallista kisaharkkaa. Mua jännitti kisaharkka niin paljon, että huh huh. :shock: Oli kuitenkin ihan mahtava tunne päästä kisamatolle pitkästä aikaa ja sai vaan nauttia voimistelusta. Kun ohjelma oli ohi ja pääsin melkein rajateipin kohdalle niin onnenkyyneleethän siinä valu poskille kun kaikki jännitys ja stressi purkaantui ja oli ollut ihana mennä ohjelmaa harkassa ja huomasin taas, että voimistelu on vaan niin ihanaa! <3

Lauantaihin mennessä sain keräiltyä itseni taas kasaan ja vuorossa oli Hiukkasten ensimmäiset kisat uudella ohjelmalla. Ilmassa oli hieman ensimmäisten kisojen tärinää ja lopussa yksi pallokin lensi melko erikoisesti. Ensimmäisistä kisoista tuloksena oli kuitenkin yli 16-vuotiaiden kilpasarjojen aluemestaruus, josta oltiin todella iloisia! :) Toiseksi kisassa sijoittui Kefeidit ja kolmanneksi Vaniljat, onnea! :)

Sunnuntaina oli vuorossa TUL:n Tampereen piirin kilpailut, jossa oltiin päätetty parantaa lauantain kisasuoritusta. Aamulla tehtiin Nokian palloiluhallissa kisaharkka, syötiin vähän evästä, laitettiin meikit ja hiukset kuntoon ja sitten alkoikin lämppä melkein saman tien. Kisasuoritusta ennen oli havaittavissa jännitystä, mutta itse suoritus meni jo paljon paremmin kuin lauantaina :) Tietenkin jäi korjattavaa, mutta tästä on hyvä jatkaa reenausta salilla ja parantaa suoritusta tuleviin kisoihin. Piirin kisoista päästiin lähteen myös kultamitali kaulassa, kun Kefeidit tulivat toiseksi ja TUTUTA kolmanneksi. Erityisen iloisia oltiin koko TTNV:N ja TTNV/TaSisun joukkueiden menestyksestä! :) Onnea kaikille mitalisteille!

Seuraavana sunnuntaina suunnataankin kohti Nummelaa Mind Spa Cupiin. Nyt toivotaan, että kaikki tervehtyvät ja päästään treenaan täysillä ohjelmaa kohti tulevia kisoja! :)
Willberg
 
Viestit: 123
Liittynyt: 6.1.06 16:15

Re: Hiukkasten kuulumisia syksy 2011

ViestiKirjoittaja Ansku » 17.11.11 1:18

Moi!

Viime viikonloppuna, isänpäivänä 13.11. kilpailtiin tosiaan kilpasarjojen Mind Spa Cupissa Nummelassa. Kuten Pia edellisessä kirjoituksessa kertoi, loukkasin selkäni just ennen alueen ja piirin kisoja, ja eihän siitä kilpailemisesta sitten tullut mitään. Onneks oli Pia joka hoiti homman kotiin! :) Levon jälkeen selkä parani nopeasti, joten ennen Mind Spa Cupia päädyttiin sitten vaihtamaan paikat 9:lle, vaikka ohjelma alun perin tehtiin 8:lle. Pieniä muutoksia tietysti täytyi tehdä ja noston kanssa taisteltiin hetkisen, mutta tosi hyvin se ohjelma loksahti kohdilleen ja tyytyväisin mielin lähdettiin kaikki kisoihin.

Nummelaan köröteltiin aamulla omilla autoilla, ja hyvin löydettiin kaikki perille! Kisa-aamu sujui ihan rutiinilla, mutta juuri ennen suoritusta koettiin pieni takapakki, kun Eevan puvun vetskari rikkui eikä pukua saatu takaa kiinni. Jonkinlaisella teippiviritelmällä yriteltiin korjailla asiaa, mutta eihän siinä ajassa paljon mitään ehtinyt tehdä, kun suoritusvuoro oli heti seuraavana. Onneksi Eeva ei tilanteesta yhtään hätkähtänyt, ja teipitkin piti puvun suunnilleen kiinni :D Itse kisasuoritus meni yleisesti ihan hyvin, ja oli kuulemma kokonaisuutena kauden tähän asti paras kilpailusuoritus. Muutama pieni pallon haku mahtui kyllä mukaan, ja mulla henkilökohtaisesti oli kyllä vähän kauden ekan kisan tutinaa mukana... toivottavasti se jäi nyt tähän kisaan! Kisa oli tiukka ja kilpakumppanit erittäin kovia, mutta sijoituttiin hienosti hopealle ja saatiin puvun väreihin täydellisesti sopivat violettinauhaiset mitalit kaulaan. (Viime vuonna pinkkiä ja tänä vuonna violettia, Vihdissä osataan kyllä valita mitalien nauhojen värit hyvin! Mitähän ens vuonna? :P ) Kisoissa voiton vei Pinja (jonka mitalit sopi muuten myös kivasti hienoon pukuun), ja kolmanneksi sijoittui meistä hyvin pienellä erolla Vaniljat. Onnittelut kaikille mitalisteille meidän ja muidenkin sarjoissa!

Muutaman päivän päästä jatketaan jälleen kisaputkea, tällä kertaa TUL:n mestaruuksien parissa Kokkolassa, jonne matkataan jo perjantaina. Siellä nähdään!
Ansku
 
Viestit: 181
Liittynyt: 10.4.07 10:24

Re: Hiukkasten kuulumisia syksy 2011

ViestiKirjoittaja Salla » 18.11.11 18:13

Moi ihanat lukijamme! :)

Me istutaan nyt täällä junassa matkalla kohti Kokkolaa. Reetta, Elli, Janette ja Pia ovat toivottavasti bussissa.
Illalla meillä on kisaharkka ja lauantaina saa rauhassa valmistautua kisaan.
Huomisesta kisasta lähdemme tavoittelemaan ehjää ja ilmaisullista suoritusta.
Harjoteltiin vähän jo junassa valmiiks..

http://www.hiukkaset.net/junassa.jpg :mrgreen:

Onneks ollaan kohta jo perillä!

- Eeva, Noora, Pauliina, Ansku ja Salla
Salla
 
Viestit: 67
Liittynyt: 12.10.05 12:06

Re: Hiukkasten kuulumisia syksy 2011

ViestiKirjoittaja Elli » 10.12.11 0:14

heissan kaikille!

Nyt on väline kausi takana, ja kisat ohi, palloa ei ole vielä laitettu "komeroon" koska seuran joulujuhla on vielä 17.12 ja siellä esitetään pallo ohjelma vielä kerran. Kaudesta jäi hyvä fiilis,ja taistelu tahto kasvoi, tunnelma kisoissa oli korkealla ja kannustus aivan mahtavaa, kiitos kaikille :)
HYVÄÄ JOULUA KAIKILLE! :)
Elli
 
Viestit: 122
Liittynyt: 3.9.07 23:09


Paluu Hiukkasten päiväkirja

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron