Hiukkasten kuulumisia kevät 2012

Täältä voit lukea Hiukkasten kuulumisia. Selailla voi kirjautumatta!

Hiukkasten kuulumisia kevät 2012

ViestiKirjoittaja A.Vuorenmaa » 19.1.12 17:17

Heip taas,

Hiukkaset jatkaa 11:llätoista kilpasarjassa keväällä 2012. Mukaan tuli Jenni ent. Croketeista (ja Hiukkasissa ollut pienenä, katso kuvat v.2000...) ja Eeva jätti jumpat tältä erää ja keskittyy valmentamiseen. Ohjelma tehdään yhdessä TNV/Yli:n Annamari Mannisen kanssa.

valmentaja Anna
A.Vuorenmaa
Site Admin
 
Viestit: 2074
Liittynyt: 6.10.05 21:42

Re: Hiukkasten kuulumisia keväy 2012

ViestiKirjoittaja Pauliina » 26.1.12 12:21

Moikka kaikille!

Tää kausi on pyörähtäny käyntiin jotenki ihan hitsin nopeesti ja pian onkin jo helmikuu! Ohjelmaa ollaan tehty ja yritetty myös parantaa fyysistä kuntoa erilaisilla harjotteilla. Ollaan kaikki ihan fiiliksissä tulevasta ohjelmasta, koska se tulee olemaan vähän erilaista tyyliä mitä meillä on ollut. Ohjelmaa on älyttömän kiva tehä ja meillä on aina tosi kivaa reeneissä.

Jälleen kerran innolla odotetaan kaikkien ohjelmia ja ollaan kuultukin jo huhuja että hienoja ohjelmia ois tulossa ;)

Tsemppiä ja kisoissa törmäillään!
Pauliina
 
Viestit: 121
Liittynyt: 12.10.05 11:55

Re: Hiukkasten kuulumisia keväy 2012

ViestiKirjoittaja Rosa » 20.2.12 15:43

Heipsan!

Ohjelma alkaa olemaan kasassa muutamaa pientä kohtaa lukuunottamatta. Nyt alkaa kuukauden rutistus ennen kisoja et saadaan myös tytöt kuntoon ja ohjelma näyttämään kokonaisuudelta kaikkien 9 tytön tekemänä. Pientä sairastelua on ollut ilmassa, mutta loukkantumisilta on onneksi vältytty.

Treeneissä on oltu tehokkaita ja tunnelma on hyvä sekä yllättävän rauhallinen, vaikka 11 tyttöä samassa salissa höpöttääkin :) On kuitenkin hyvin jaksettu keskittyä olennaiseen ja ohjelma eteneekin hyvin, tosin hitaasti, mutta varmasti.

Puvut saatiin muutama päivä sitten ja aletaan niitä viimeistelemään hiljalleen, jotta voidaan ainakin puvuilla loistaa kisoissa jos ei sitten muuten loisteta ;)

Helmikuun alussa saatiin myös Reetta takas Amerikasta! Jes!! Reetta on päässy tosi hyvin mukaan ohjelmaan, vaikka olikin kuukauden pois treeneistä! Huippu-urheilija ainesta ;)

Mä oon siis Krista ja tuun Jyväskylästä. Oon aikoinani voimistellu JNV:n Impulsissa kunnes lähdin vaihtoon Ranskaan. Palattuani Suomeen 2007 jatkoin voimistelua Siriuksessa. Lähdettyäni opiskelemaan lopetin voimistelun ja valmensin vuoden JNV:n Kideaa. 1,5 vuotta sitten muutin Tampereelle ja syksyllä paloin taas halusta päästä voimistelemaan, joten pyysin päästä mukaan Hiukkasiin. Kerran jumppari, aina jumppari! On ollut mahtavaa päästä taas voimistelemaan, vaikka aikaa se viekin, mutta on se sen arvoista! Kisaamaan en juurikaan ennätä tänä keväänä, koska lähden 3 viikoksi ulkomaille kisakauden aikana. Mahdollisesti yhteen kisaan ennätän kuitenkin mukaan :)

Tsemppiä kevääseen ja treeni intoa!! :)
Rosa
 
Viestit: 30
Liittynyt: 13.10.05 7:30

Re: Hiukkasten kuulumisia kevät 2012

ViestiKirjoittaja Ansku » 19.3.12 14:38

Moi kaikille!

Hiukkasten kisakauden avauskisa lähestyy... lauantaina siis luvassa Mustan Kissan Cup Mäntsälässä! Kisassa on heti vastassa kovia kilpakumppaneita yli 16-vuotiaiden kilpasarjasta, joten kauhulla ja innolla odotamme viikonloppua. :D

Ohjelmaa on harjoiteltu ja työstetty viime aikoina paljon. Tällä kaudella ohjelmassa tuntuu olevan ihan erityisen paljon hiomista, ja varsinkin käsiliikkeiden ja laskujen kanssa ollaan taisteltu monissa harkoissa. Pidetään kuitenkin ohjelmastamme kovasti itse, joten toivottavasti onnistutaan suorittamaan se niin, että yleisöllekin jää jotain positiivista mieleen! :D Päällisin puolin ohjelma sujuu jo huomattavasti paremmin kuin vielä hetki sitten, joten kokonaisuus on melko mukavasti hallussa, mutta pitäähän sitä toki vähän hiottavaa jättää loppukaudellekin ;) Joka tapauksessa hienoa päästä jo kisaamaan!

Pukujen koristelun kanssa uhkaa tulla melkoinen kiire, aivan valmista versiota ei nimittäin ole vielä olemassakaan. Toisilla koristelu on jo ihan hyvässä vaiheessa, toisilla taas sitten ei... Mutta ainakin itse puvut on valmiita, joten alasti ei jouduta matolle astelemaan. Tällä viikolla on siis luvassa muutama koristelutuokio, jotta voidaan myös vähän kimallella viikonloppuna.

Tsemppiä kaikille joukkueille kisakauteen ja harjoitteluun!
Ansku
 
Viestit: 181
Liittynyt: 10.4.07 10:24

Re: Hiukkasten kuulumisia kevät 2012

ViestiKirjoittaja Willberg » 26.3.12 9:30

Heippa!

Ansku on kirjottanut jo 19.3. että pukujen kanssa uhkaa tulla vähän kiire ja näin siinä tosiaan kävikin! Mallipuku saatiin käsiimme viime torstaina ja leikattiin ja liimattiin pukuja torstaina mun luona iltapäivästä yömyöhään saakka.. Pukujen liimaus jatku itse kullakin vielä useamman tunnin torstaiyön ja perjantain aikana, jotta saatiin puvut kuntoon lauantain kisoihin. Paljettimeri mun kotona ei oo muuten vieläkään hävinnyt, aina löytyy joku paljetti jostain! :)

Viikonloppuna siis avattiin tän kevään kisakausi Mustan Kissan Cupissa. Meidän autollinen Hiukkasia saapui kisapaikalle pienen navigaattorin tarjoaman maisemareitin kautta ja toinen autollinen Hiukkasia tuli kisapaikalle hieman pidemmän mutkan kautta, mutta perille löydettiin! Kisaharkka oli klo 10 aikaan, jonka jälkeen saatiin rauhassa laittaa itsemme kisavalmiuteen.

Kisasuoritus meni melko hyvin, mutta suorituksessa oli kuitenkin havaittavissa ensimmäisen kisan jännitystä ja suoritukseen sattui valitettavasti muutama suurempi virhe. Lisäksi mun puvusta tipahti kunnon pala matolle ja pisteissä olikin odotettu pukuvähennys. Iloksemme pukuvähennys oli vain 0,1 tällä liimausaikataululla! Pisteitä saatiin seuraavasti: tekninen 4,86, taiteellinen 4,83, suoritus 10,53 eli yhteensä 20,22. Oltiin tyytyväsiä pisteisiin tällä suorituksella ja lopulta pisteet riittivät toiseen sijaan ja saatiin päivän päätteeksi mustat kissat kaulaamme! :) Vaniljat nappasivat kisassa kultaa ja Pinja pronssia, onnea! Ei voi muuta kuin olla tyytyväinen sijoitukseen ja lähteä parantaan suoritusta tuleviin kisoihin.

Eilinen pidettiin vapaata, mutta tänään alkaa taas ahkera harjottelu kohti tulevia kisoja, jotta jatkossa vältytään virheiltä ja päästään matolle nauttiin suorituksesta! Hiukkaset kisaa seuraavan kerran lauantaina Ylöjärvellä aluekisoissa, jossa on tulossa varmasti taas tiukka kisa. Nyt siis Hiukkaset ottaa neulat ja langat käsiinsä ja varmistaa, ettei kisoissa nähdä enää hölmöjä pukuvähennyksiä, Ylöjärvellä nähdään! :D

P.S. Täältä http://www.pv.kuvat.fi/kuvat/Mustan%20Kissan%20Cup%20k-2012/ löytyy aivan upeita kuvia Mustan kissan cupista ja muista kisoista ! Myös Hiukkaset on päässeet muutamaan kuvaan :mrgreen:
Willberg
 
Viestit: 123
Liittynyt: 6.1.06 16:15

Re: Hiukkasten kuulumisia kevät 2012

ViestiKirjoittaja Salla » 2.4.12 9:41

Moikka!
Aluekisat on kisattu ja hopeeta tuli pisteillä 20.7 :) Bonustakin saatiin 0.2 ideasta. Cool! Tykätään itekkin tästä ohjelmasta paljon ja henkilökohtasesti kuuluu ainakin mun all time favourite omiin ohjelmiin!
Aluemestaruus lähti Jyväskylään Vanskuille ja pronssi jäi tänne Tampereelle kanssa, kun Tututa oli kolmas, ONNEE MOLEMMILLE :)

Meijän suoritus itessään meni kivasti, vaikka aluks jännittikin, että miten saa ittensä kunnolla iskuun, kun suoritus oli heti klo. 11 jälkeen aamulla ja "aamuharkka" oli jo perjantai-iltana.
Pystyttiin tekeen kisoissa hyvä suoritus ja edellisen viikonlopun MKC.n harmilliset virheet ei toistunut!

Tällä kertaa saatiin tai jouduttiin (ihan miten vaan ;) ) valmistautuun suoritukseen periaatteessa ihan keskenään kun meijän virallinen valkkukaksikko hoiti tärkeetä duunia istumalla tuomaristossa ja Ansku oli tsemppaamassa Hiutaleita. Ohjeiksi saatiin tehdä rauhassa se mitä on harjoteltu eikä panikoida mistään + tietty paljon kaikkee muutakin! Mutta pääosin näin, ite otin päivän motoks "pysy pystyssä" kun välillä tuppaa toi tasapaino oleen hakusessa :D Sehän toimi ja koko tiimi pysty tekeen sellasen normaalin vedon. Hyvä me!

Tässä pitää vielä kertoo, että annettiin perjantaina meijän uudelle valkulle Anskulle (joka on siis ollu tekeen meijän ohjelmaa yhessä muun kaksikon kanssa) sellanen uusi HIUKKASET-takki. Takki oli pieni kiitollisuuden osotus ohjelma-avusta sekä tietysti osotus siitä, että on kiva kun se on tullut meijän tiimiin! :) Ansku näytti tykkäävän! Anskuhan valmentaa Ylöjärven Iskun Hiutaleita, joten oli aika ihanaa, kun palkintojen jaossa Ansku oli siellä ensin Hiutaleiden kanssa "I <3 Hiutaleet" paidassa ja sitten syöksyy meijän palkintojen jakoon ja vetää päälle HIUKKASET-takin :) Oikee meininki!
P.S. Hiutaleille paljon onnee Aluemestaruudesta omassa sarjassaaan :)

Nyt sitten pari viikkoo aikaa TUL.n Tampereen piirin kisoihin ja sit niistä viikko meijän kilpasarjalaisten SM-kisoihin. Reeniä, reeniä, reeniä, reeniä ja puvun kasaan parsimista siis tiedossa seuraavana!
Salla
 
Viestit: 67
Liittynyt: 12.10.05 12:06

Re: Hiukkasten kuulumisia kevät 2012

ViestiKirjoittaja Pauliina » 15.4.12 14:27

Hellurei!

Eilen kisattiin TUL:n piirinmestaruudesta ja Hiukkaset nappasivat sen kirkkaimman mitalin tällä kertaa! :) Fiilis oli suorituksessa kohdillaan ja saimmekin elämysbonuksen. Suoritukseen mahtui kuitenkin vielä turhia virheitä, mitä lähdemme karsimaan pois ajatellen ensi viikonlopun kilpasarjojen mestiksiä. Lähdemme Vaajakoskelle jo perjantai-iltana aikaisen lauantain aamuharkan takia. Ensi viikkoon mahtuu vielä muutama reeni ja puvun korjailua (vieläkin ;) ). Jännityksellä olemme seuranneet muiden alueiden ja piirien tuloksia ja ensi viikonlopun skabasta tulee kyllä erittäin kova. Finaalistakin tippuu jo pois huippu joukkueita!! Innolla odotamme siis tätä kisaa sillä on mahtavaa päästä oikeasti taistelemaan :)

Piirinkisojen palkintojenjaossa monet meistä Hiukkasista tekikin usean kierroksen, sillä suurin osa Hiukkasista valmentaa myös. Hiukkasia löytyy valkkutiimeistä TTNV:ssä, Ylöjärven Iskussa ja Rantaperkiön Iskussa. Onnittelut vielä kaikille mitalisteille ja RaIskulle kiitos hyvin järjestetyistä kisoista.

Tsemiä kaikille tulevaan viikkoon ja kilpamestiksissä nähdään seuraavan kerran! :)
Pauliina
 
Viestit: 121
Liittynyt: 12.10.05 11:55

Re: Hiukkasten kuulumisia kevät 2012

ViestiKirjoittaja Ansku » 24.4.12 15:07

Kauden pääkisat kisattu ja hienosti meni, Jyväskylästä ajeltiin kotiin mitalit kaulassa!

Viime viikon perjantaina pakkauduttiin siis kahteen autoon ja lähdettiin navigaattorien avustuksella ajelemaan kohti Jyväskylää ja Kilpasarjojen yli 14-vuotiaiden mestaruuskisoja. Kisoihin oltiin valmistauduttu treenaamalla täysillä ja hyvällä tsemppimielellä, ja sehän kannatti!

Lauantaina mattoharkka oli jo klo 08.15, joten lämpässä oli havaittavissa melkoista jumitusta ja aamukankeutta. Itse kisaharkkaa kohti piristyttiin kuitenkin huomattavasti ja harkka sujui hyvällä varmuudella ilman suurempia virheitä. Harkan jälkeen ehdittiin rauhassa vamistautua suoritukseen. Saatiin kunnia aloittaa sarjamme ja suorittaa heti toisena tauon jälkeen, mutta aikataulutus lämpässä ei tällä kertaa onnistunut ihan nappiin ja suoritukseen meinasikin tulla pienoinen kiire. Kisasuorituksessa sattui muutama virhe ja tunnelma oli kiirehtimisen takia ehkä vähän vaisu ja varovainen, vaikka sinänsä suoritus ihan hyvä olikin. Pisteitä saatiin 5.00, 4.75, 10.50 = 20.25. Suorituksen jälkeen saatiinkin sitten jännittää koko kovan sarjan loppuun asti ennen kuin lauantain sijoitus oli selvillä. Pisteet riittivät alkukilpailun kolmanteen sijaan!

Sunnuntaina päätettiin hakea suoritukseen ennen kaikkea kunnon fiilis ja kaikki peliin -henki ja tehdä täysillä ja hyvällä asenteella. Fiilis ennen suoritusta olikin ihan katossa ja matolle oli mahtava astella hyvässä kannustuksessa. Suoritus oli lauantaita vahvempi ja oltiin kaikki tyytyväisiä. Tuomaristo oli ilmeisesti samaa mieltä, sillä taiteellisen pisteet nousivat selvästi lauantaisesta ja bonustakin ropisi mieleenpainuvasta kokonaisuudesta. Mahtavaa! :) Pisteet kokonaisuudessaan: 5.00, 5.70+, 10.50 = 21.20. Kyseenalainen arpaonni oli jälleen puolellamme, sillä aloitimme toistamiseen yli 16-vuotiaiden sarjan, joten sijoitustakin saatiin taas jännittää ihan loppumetreille asti. Kovassa seurassa hyvä fiilis kantoi lopulta mitaleille asti, wuhuu! Kisaviikonloppu päättyi siis palkintojenjakoon ja perinteisiin naisten sarjan mitalistien yhteiskuviin viime syksyltä tutussa porukassa. :D Isot onnittelut ja kätten taputukset kultamitalisti-Vaniljoille ja hopealle sijoittuneille Cowaheille! Onnea myös muiden sarjojen mitalisteille ja kaikille hyviin suorituksiin yltäneille kilpakumppaneille sekä kiitos JNV:lle erittäin hyvin järjestetyistä kisoista!

Tästä kisakausi jatkuu sitten vähän kevyemmällä jaksolla ja sen jälkeen viimeisellä puristuksella kohti kuukauden päässä odottavaa kisakauden päätöstä, TUL:n mestaruuskisoja. Vaajakoskella nähdään siis vielä uudestaan, katsotaan kuinka silloin käy!
Ansku
 
Viestit: 181
Liittynyt: 10.4.07 10:24

Re: Hiukkasten kuulumisia kevät 2012

ViestiKirjoittaja Pauliina » 18.5.12 13:33

Hiukkaset matkaa tänään kauden viimeiseen koitokseen Vaajakoskelle!

Eilen vietettiin seuran kevätjuhlaa ja samalla näytettiin kenraaliveto ennen TUL-mestiksiä. Kisojen jälkeen tämä kausi onkin sitten pulkassa.

Tsemppiä kaikille kisoihin :)
Pauliina
 
Viestit: 121
Liittynyt: 12.10.05 11:55


Paluu Hiukkasten päiväkirja

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron