Hiukkasten kuulumisia syksy 2012

Täältä voit lukea Hiukkasten kuulumisia. Selailla voi kirjautumatta!

Hiukkasten kuulumisia syksy 2012

ViestiKirjoittaja A.Vuorenmaa » 22.5.12 10:43

Moikka!

Hiukkaset jatkaa välineellä syksyyn 2012, valmennustiimi pysyy samana, mutta kokoonpano vielä muotoutumassa. 10 tällä tietoa. Jenni muuttaa Helsinkiin, ja Krista Lappeenrantaan (syksyllä). Riia lähtee kesäksi ulkomaille. Iloksemme Emma Ahola ent.Iiris/La Stradasta liittyy Hiukkasiin 8)

valmentaja Anna
A.Vuorenmaa
Site Admin
 
Viestit: 2074
Liittynyt: 6.10.05 21:42

Re: Hiukkasten kuulumisia syksy 2012

ViestiKirjoittaja Salla » 30.6.12 16:53

Moro!

Lyhyesti kerrottakoon, että uutta ohjelmaa ollaan kasailemassa ja tänään tehtiin ekat kokeilut musaan. Hakusessa on vielä aikalailla.. Ja kyllä! Meillä on niin huikee valmentajatiimi että taas ne on pystyny suunnitteleen sellasen ohjelman, mikä menee sinne mun all time favourite - kastiin jo ihan alkumetreillä vaikkei kokonaisuus valmis ookkaan! :D Please, mä en käsitä! Huh ja morjesta pöytään, näin kun täällä Tampereella ollaan!

Reenaillaan ja tsempit kaikille muillekin uusiin koitoksiin! :D
Salla
 
Viestit: 67
Liittynyt: 12.10.05 12:06

Re: Hiukkasten kuulumisia syksy 2012

ViestiKirjoittaja Mari » 24.9.12 22:02

Moikka kaikille!

Treenailtu on koko kesä ja syksy ahkerasti ja ohjelmakin alkaa jo pikkuhiljaa näyttää joltakin! Uusi Hiukkanen, Emmakin on päässyt tosi hyvin porukkaan mukaan :) Kisoja odotellaan jo ihan innolla ja kaikki kisat mahtuukin marraskuun sisään eli aikas tiivistä menoo tulee olemaan kisakaudella! Ja jee päästään niinkin kauas kuin Haukiputaalle kisailemaan! Pitkät kisareissut on aina parhaita! ;D

Tsemppiä kaikille treenailuun ja kisoissa nähdään :)!
Mari
 
Viestit: 84
Liittynyt: 8.10.05 18:30

Re: Hiukkasten kuulumisia syksy 2012

ViestiKirjoittaja Willberg » 28.10.12 17:25

Kisajännitys tiivistyy! :mrgreen: Eilen kisakauden avasi Cailap Cup, jossa olin itse Fionoiden kanssa. Myös muita Hiukkasia oli paikalla valmennettaviensa kanssa ja muuten vaan katsomassa kisaa :) Saatiinkin nähdä Turussa aivan upeita ohjelmia, pukuja ja suorituksia!

Kaksi viikkoa sitten esiinnyimme uudella ohjelmalla ensimmäisen kerran TTNV:n pienimuotoisessa katselmuksessa. Hiukkasten ekaan kisaan, Sydän-Suomen aluekisaan, on enää on alle viikko aikaa ja vielä on onneksi muutamat reenit jäljellä, jotta päästään hiomaan ohjelmaa taas vähän lähemmäs sellaista suoritusta, mitä tavoittelemme :) Tällä hetkellä jännitystä aiheuttaa se, ettemme ole saaneet pukuja vielä käsiimme... :shock: Nähtäväksi siis jää, millä puvulla kisaamme ensi viikonloppuna tai kuinka hyvin välineemme sopii hätävararatkaisuun! :mrgreen: Toivotaan kuitenkin, että puvut saapuvat ajoissa, jotta pääsemme taas ompelemaan ja liimailemaan pukuja kisakuntoon... :wink:
Willberg
 
Viestit: 123
Liittynyt: 6.1.06 16:15

Re: Hiukkasten kuulumisia syksy 2012

ViestiKirjoittaja Ansku » 20.11.12 0:22

Hiukkasten päiväkirja on taas hiljentynyt hetkeksi, mutta tässä kauden pääkisojen kynnyksellä olisi varmaan syytä päivitellä vähän kuulumisia kisakaudelta tähän asti.

Kisakausi avattiin lauantaina 3.11. Aluekisoilla Iittalassa. Kisapuvutkin saatiin ihan viime tipassa paikalle, nimittäin perjantai-illan harkoissa. Tästä johtuen lauantaipäivä kului siis liimankäryisissä tunnelmissa... saatiinpa ainakin aamuharkan ja kisasuorituksen välinen pitkä aika kulumaan tehokkaasti. :D Itse kisasuoritus meni sekin ihan mukavasti, ja kauden avauskisasta saatiin kultamitalit kaulaan yhdessä Vaniljoiden kanssa pisteillä 20.60. Pronssia voimisteli Tututa, onnea molemmille!

Sunnuntaina 4.11. jatkettiin TUL:n piirin kisojen merkeissä kaikkien aikojen parhaassa kisapaikassa Pyynikillä. Suoritus tehtiin taas hyvällä Hiukkas-meiningillä, vaikka heitossa yksi keila lensikin vähän väärään paikkaan. Tuloksena kultaa ja bonusta ryhdistä, sekä ihan yllärinä myös kisojen Kaunein kokonaisuus -yleisöäänestyksen voitto! Jei! Ensimmäinen kisaviikonloppu meni siis aikalailla nappiin, pisteet ja suoritukset olivat hyvällä tasolla ja mukavaa oli tietysti sekin, ettei alueelle tarvinnut mennä ilman kisapukuja. ;) Hopea meni näissä kisoissa Kefeideille ja pronssi Tututalle.

Viime viikon perjantaina 16.11. raahauduttiin valtavan tavaramäärän kanssa rautatieasemalle valmiina jatkamaan kisakautta TUL:n mestaruuskisojen parissa Haukiputaalla (viiden tunnin junamatkan ja sitä seuranneen bussikuljetuksen päässä). Viikonlopulta jäi ihan loistava fiilis ja samalla kauhea väsymys, ei ole nimittäin toi koulun lattialla nukkuminen ja seitsemältä aamulla kisaharkkaa varten lämppääminen ihan meidän suosikkipuuhaa. :D Onneksi tuplahopea kuitenkin painaa enemmän ja juttujen tasohan aina paranee loppua kohden... Eli kovatasoisessa kisassa sijoituttiin siis molempina päivinä toisiksi, ja niinpä saatiin sekä TUL:n että avoimen sarjan hopeaa yli 16-vuotiaiden kilpasarjassa. Lauantain pisteet olivat 4,80 / 5,10 / 10,43 = 20,33 (+ bonus ryhdistä) ja sunnuntain 4,86 / 5,45 / 10,65 = 20,96 (+ bonus ryhdistä ja mieleenpainuvasta kokonaisuudesta). Suoritukset olivat molempina päivinä kokonaisuutena aika onnistuneita, lauantaille mahtui muutama pieni keilatiputus, mutta ainakin sunnuntailta jäi päällimmäisenä mieleen huippuhyvä tunne kisamatolla menemisestä. Kiitos tästä kannustajille hyvine kannustushuutoineen, sekä meidän omalle Noora jumppaohjaaja-Mäkelälammille, jonka zumba oli varmasti paras kisalämppä ja tunnelman nostattaja ikinä (ensi viikonlopun lämppää odotellessa)! Varsin mahtavaa oli myös kisojen päätteeksi jaettu yli 16-vuotiaiden kilpasarjan paras ohjelma -palkinto, joka myönnettiin meidän ohjelmasta vastanneelle tehotiimille A. Salmenaho & A. Manninen. Hyvä A:t, hoiditte homman! Naisten kilpasarjan muut mitalit menivät kultaisina Cowaheille sekä pronssisina Vaniljoille (avoimessa sarjassa) ja Hiutaleille (TUL:n sisällä). Isot onnittelut kaikille kolmelle!

Tämä viikko keskitytään varmaan jännittämään tulevaa viikonloppua, jolloin ratkotaan kilpasarjojen välinemestaruudet. Hurjan kova kilpailu tulossa! Tervetuloa kaikille tänne Tampereelle TTNV:n järjestämiin kisoihin, viikonloppuna nähdään :)
Ansku
 
Viestit: 181
Liittynyt: 10.4.07 10:24


Paluu Hiukkasten päiväkirja

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron