Hiukkasten kuulumisia kevät 2014

Täältä voit lukea Hiukkasten kuulumisia. Selailla voi kirjautumatta!

Hiukkasten kuulumisia kevät 2014

ViestiKirjoittaja A.Vuorenmaa » 30.12.13 19:40

Heippa!
Hei.

Hiukkaset jatkaa keväällä 2014 yli 18v kilpasarjassa, valmennustiimi pysyy samana ja kokoonpanossa on 9 tyttöä. Mukaan tuli pari uutta ja pari vanhaa lopetti.

Junior Hiukkaset joukkueessa on 12 tyttöä, yli-ikäisyyden takia yksi paikka vuorottelee. Hanna tekee ohjelman junioreille.

Anna
A.Vuorenmaa
Site Admin
 
Viestit: 2074
Liittynyt: 6.10.05 21:42

Re: Hiukkasten kuulumisia kevät 2014

ViestiKirjoittaja Ansku » 20.1.14 16:00

Moi!

Hiukkasten seniori-osaston kevätkausi on lähtenyt hyvin käyntiin. Joulukuu meni peruskunnon merkeissä, joulun aikaan lomailtiin ja loppiaisena aloitettiin sitten kunnolla kevään treenaus taas vähän uudistuneella joukkueella, kun koko porukka oli viimein kasassa. Viime syksyn Hiukkasista mukana on Pauliina, Elli, Maija, Kati ja minä, comebackin teki viime syksyn Ranskassa vaihdossa viettänyt Jenni N. ja uusina mukaan saatiin aika kovat vahvistukset, viimeksi Mineteissä voimistellut Jenni R., La Stradassa ja Iiriksessä voimistellut Milla sekä Fionoissa kilpaillut Saaga. :)

Viimeiset kolme viikkoa ollaan tehty sekä hyödyllistä perustreeniä että raivattu aikaa uuden ohjelman kasaamiselle. Nyt ollaan siinä pisteessä, että ohjelma alkaa olla jo melkein valmis, tosin hiomista ja hienosäätöä riittää kyllä vaikka kuinka. Myös puku on jo suunnitteilla. Ollaan tykästytty kovasti uuteen ohjelmaan ja sen teemaan ja musiikkiin, joten eiköhän tätä ohjelmaa jaksa hioa koko pitkän kisakauden ajan! Tällä hetkellä suunnitelmissa on avata kisakausi maaliskuussa joko Mustan Kissan Cupissa tai Caribia cupissa.

Mutta sitä ennen treenaus jatkukoon. Harkkaintoa ja kivaa kevättä kaikille teille, jotka tänne vieraskirjaan eksytte! :D

-Anniina
Ansku
 
Viestit: 181
Liittynyt: 10.4.07 10:24

Re: Hiukkasten kuulumisia kevät 2014

ViestiKirjoittaja Maija » 2.3.14 22:48

Molemmat Hiukkaset ovat treenanneet kevään mittaan ahkerasti. Tänään hiukkastiimillä oli kahdet harjoitukset: aamulla mm. hiottiin ohjelmien yksityiskohtia ja illalla pidettiin seuran tuomarikatselmus. Saimme hyödyllisiä kommentteja ja kisojen lähestyessä alamme keskittyä yhä enemmän hiomiseen ja ilmaisuun.

Myös puvut alkavat valmistua, vaikka vielä muutamia liimanhuuruisia tunteja on tiedossa!

Junior Hiukkasten ensiesiintyminen on kahden viikon päästä Mustan Kissan Cupissa ja vanhempien Hiukkasten viikkoa myöhemmin Caribia cupissa. Nähdään kisoissa! :)
Maija
 
Viestit: 115
Liittynyt: 12.10.05 11:55

Re: Hiukkasten kuulumisia kevät 2014

ViestiKirjoittaja Pauliina » 26.3.14 15:31

Moikka moi,

Kauden ensimmäiset kisat takana ja fiilis on hyvä! Oltiin reenattu hyvin ja ekoihin kisoihin meno tuntui varmalta. Saatiin melko puhtaat harkka- ja kisasuoritukset vaikkakin kisakausi on vasta aluillaan. VanhusHiukkasten kokoonpano tälle kaudelle muuttui aika paljon ja meitä "vanhoja" Hiukkasia on vain muutama jäljellä. JenniR, Saaga ja Milla (+JenniN saatiin takaisin Ranskasta) soluttautuivat kuitenkin hyvin viikinkiporukkaan mukaan ja ohjelman työstäminen on käynyt mukavasti. Tällä viikolla olemme parannelleet ohjelmaa saamamme palautteen pohjalta ja odotamme innolla sunnuntain piirin kisoja, joissa esimerkiksi Hiutaleet antavat kovan vastuksen siirryttyään naisten sarjaan! Kisoissa nähdään :wink:
Pauliina
 
Viestit: 121
Liittynyt: 12.10.05 11:55

Re: Hiukkasten kuulumisia kevät 2014

ViestiKirjoittaja Taru » 29.3.14 22:20

Moikka!

Jr hiukkasilla meni eka kisa paljon paremmin kuin kukaan meistä osasi odottaa. Ohjelmaan tehtiin vielä pieniä muutoksia ennen kisaa, mutta ne osoittautuivat hyviksi. Mustan Kissan Cupin jälkeen on reenailtu ja tehty muutamia paikkamuutoksia. Caribia Cup meni hyvin myös, mutta taiteelliset jäivät vielä melko alas ja nyt panostetaankin enemmän ilmaisuun. Tsemppiä kaikille seuraaviin kisoihin!
Taru
 
Viestit: 9
Liittynyt: 29.7.06 22:32

Re: Hiukkasten kuulumisia kevät 2014

ViestiKirjoittaja Ansku » 20.5.14 11:48

Moi!

Tauko edellisen ja tän kirjoituksen välissä on venähtänyt aika pitkäksi, ja nyt on se hetki kun kisat on kisattu ja pitäisi tiivistää kauden tapahtumat ensimmäisten kisojen jälkeen. Senior-Hiukkasten kisakausi sujui kaiken kaikkiaan upeasti (ja niinpä meni myös junnujen)! Kisakausi kesti melkein kaksi kuukautta ja sen aikana ehdittiin pitää jopa minilomakin. Ohjelma koki pieniä ja välillä vähän isompiakin muutoksia jokaisten kisojen välillä ja kokonaisuus koheni pienin askelin kaiken aikaa. Samoin pisteet nousivat kisasta toiseen, ehdottomana huippuna Kilpamestisten finaalipäivän huikeat yhteispisteet 19,18 kaikkien neljän bonuksen kera! Myös taiteellisen osa-alueen pisteet 4,83 ja suorituksen pisteet 9.55 hymyilyttävät vieläkin. Kisakauden mitaliputki rakentui järjestyksessä hopea-kulta-kulta-(tupla)hopea-hopea. Aika hieno saldo, joka oli hyvä lopettaa Kilpamestisten naisten sarjan hopeamitaliin kotikisoissa Tampereella.

Vaikka varmaan jokaista kisasuoritusta ennen tekisi mieli hypätä suoraan siihen hetkeen, kun suoritus on jo ohi, on se kuitenkin aina vaan niin mahtava tunne päästä matolle esiintymään. Kaikista paras fiilis jäi mitaleista huolimatta tälläkin kertaa niistä onnistumisista, joita saatiin aikaiseksi yksin ja etenkin yhdessä. Viikinkiohjelmasta tuli alusta asti sellainen tunne, että tätä ohjelmaa on kiva tehdä, ja niinhän sitä olikin. Myös naisten sarjan muilla joukkueilla oli ihan mahtavia ohjelmia! Ekaa kertaa vaikutuin jo heti kauden avauksessa Caribia Cupissa, ja suoritukset olivat kyllä muillakin huipussaan kauden finaalissa Kilpamestiksissä. Aika hienoa, että meillä on näin kiva ja kova sarja ja mahdollisuus kilpailla ja nauttia jumppailusta tälläkin tavalla :) Kiitos ja onnea siis myös kaikille kilpakumppaneille! Erityisesti viime viikonlopun kultamitalisteille Cowaheille ja pronssinaisille Massimolle!

Tästä Hiukkasten seniorihumppaosasto vetäytyy kasaamaan rivejään ja punomaan uusia juonia syksyä ajatellen, ehkä myös ihan vähän nauttimaan kesästä siinä sivussa. Uusia päivityksiä odotettavissa luultavasti seuraavan kisakauden jälkimainingeissa :D Sitä ennen kuitenkin RENTOA, AURINKOISTA, ILOISTA ja vähän jumppailullistakin KESÄÄ kaikille meidän päiväkirjan ahkerille lukijoille (joita on epäilemättä monia)!
Ansku
 
Viestit: 181
Liittynyt: 10.4.07 10:24

Re: Hiukkasten kuulumisia kevät 2014

ViestiKirjoittaja PauliinaL » 20.5.14 17:41

Moikka!
Nyt on kevään osalta kisat kisattu ja on aika tehdä yhteenveto kaudesta. On melko vaikeeta tiivistää koko kautta lyhyeen tekstiin, mutta jos muutamalla sanalla sitä pitäisi kuvata, menisi se suurinpiirtein näin: onnellinen, itkuntäyteinen, kokemuksellinen, tahdonvoimainen ja yksinkertaisesti aivan huippu! Tämä kausi oli poikkeuksellinen, koska se kesti huomattavasti pitempään kuin edelliset. Pariin kuukauteen sisältyi 6 kisaa ja monen monta reenituntia.
Viime viikonloppuna kevätkausi huipentui kilpasarjan mestaruuskisoissa Hervannassa. Jouduimme vaihtamaan ohjelman paikkoja vielä muutama reeni ennen pääkisaa, joten itselläni oli ainakin hieman epävarma fiilis ennen kisaa. Suorituksessa ei ollut suurempia virheitä, mutta se ei kuitenkaan ollut parhainta mihin pystymme. Pisteitä saimme kuitenkin 18,18 ja näin ollen finaaliin lähdimme johtoasemasta vain 0,1 pisteen erolla Freyat kilpa jr:iin Sunnuntaina finaaliin lähdimme hakemaan räjäyttävää suoritusta. Ja niin se olikin, vaikka loppupuolella sattui harmillisesti 2 kaatumista. Saatiin kuitenkin kauden parhaimmat pisteet 18,47 ja silloin selvisi että meidän pisteet riittävät voittoon. Voin kertoa, että oli siinä hymyssä pidättelemistä. :D Ja on oikeastaan vieläkin, koska niin paljon töitä tehtiin sen eteen. Onnea kaikille mitalisteille, varsinkin sarjamme hopeajoukkueelle Freyat kilpa jr:lle, ja pronssin saavuttaneelle Victoirelle! Sekä sisarjoukkueellemme Hiukkasille naisten sarjan hopeasta! :)
Kauden kokonaissaldo oli siis 7 kultamitalia 6 kisasta ja sitäkin enemmän ihania muistoja ja elämyksiä. Kiitos tästä kaudesta kaikille, jotka sen mahdollistivat. Varsinkin valmentajat, tukijoukot, ja kannustajat. Ilman teitä kaikki tämä ei olisi ollut mahdollista! Jr Hiukkaset toivottavat kaikille hyvää kesää ja tavataan ensi kaudella! :D
PauliinaL
 
Viestit: 12
Liittynyt: 16.5.06 22:12


Paluu Hiukkasten päiväkirja

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron