Hiukkasten kuulumisia syksy 2014

Täältä voit lukea Hiukkasten kuulumisia. Selailla voi kirjautumatta!

Hiukkasten kuulumisia syksy 2014

ViestiKirjoittaja A.Vuorenmaa » 18.9.14 9:41

Heippa!

Jr Hiukkaset kilpailee syksyllä 2014 sarjassa 14-16v ja Sr Hiukkaset sarjoissa 16-20v ja yli 16v. Uutena valkkuna tuli mukaan Anna Räsänen. Kokoonpanoissa on molemmissa on 10 tyttöä. Mukaan tuli vanhoja tuttuja tyttöjä ja muutama lopetti. Etenkin Hiukkasissa tuli jonkin verran nuorennusleikkausta ja tästä syystä olemme siirtyneet sarjaa alemmaksi tämän syksyn ajaksi. Ohjelmantekijöinä molemmissa Anna ja Ansku.

Anna
A.Vuorenmaa
Site Admin
 
Viestit: 2074
Liittynyt: 6.10.05 21:42

Re: Hiukkasten kuulumisia syksy 2014

ViestiKirjoittaja Pauliina » 18.9.14 10:31

Heipss,

Me "Sr"Hiukkaset ollaan tosiaan vähän nuorennuttu ja alkuun jännitti, miten tämä 6 vuoden ikähaitari vaikuttaa. Kausi lähti kuitenkin heti kesällä hyvin käyntiin ja joukkuehenki toimii tosi hyvin! Kaikki on kuitenkin oman seuran kasvatteja eli ketään täysin uutta ei joukkueessa ole.

Välinevalinta on tuottanut hieman harmaita hiuksia, mutta sekin alkaa vihdoin sujumaan! Väline tuntuu nyt jo paljon varmemmalta, mitä se oli esimerkiksi kuukausi sitten :) Ohjelma on haastava ja jälleen kerran erilainen, mihin meillä Hiukkasissa ollaan totuttu, mikä on ihan super kivaa! Mukava päästä tekemään ja oppimaan uutta.

Kisat tuntuvat lähestyvän hurjaa vauhtia ja vielä on paljon tekemistä jäljellä. Innolla ja jännityksellä odotamme ensimmäisiä kisoja, Cailap Cuppia, ja missä kunnossa oma ohjelma on silloin. Lisäjännitystä tuo tietysti myös muiden ohjelmat ja tämä uusi sarja kun vastustajat eivät olekaan enää niitä vanhoja tuttuja, ketä vastaan on kisattu monta vuotta :)

Tsemppiä kaikille kauteen ja kisoissa nähdään! :wink:
Pauliina
 
Viestit: 121
Liittynyt: 12.10.05 11:55

Re: Hiukkasten kuulumisia syksy 2014

ViestiKirjoittaja Salli » 21.9.14 17:32

Moi!

Ollaan jr hiukkasissa saatu kausi hyvin käyntiin. Kesällä reenailtiin paljon kuntojuttuja ja nyt syksymmällä ollaan tehty enemmän ohjelmaa, sekä myös hyppy- ja juoksureeniä.
Tykätään paljon meidän uudesta musasta ja ohjelmaa on ollu tosi kiva tehdä, joten on kiva taas kohta aloittaa kisakausi :) Ensimmäisiin kisoihin onkin enää kuukausi aikaa, ja ohjelmassa kuitenkin on vielä tekemistä, joten vähän alkaa jo jännittää! Puvutkin pitäisi vielä saada valmiiksi, eli kiirettä pitää!
Tsemppiä kaikille reeneihin! :D
Salli
 
Viestit: 10
Liittynyt: 10.4.07 10:24


Paluu Hiukkasten päiväkirja

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron